Selasa, 26 Oktober 2010

Jom Upgred keahlian VeMMA!


Assalamualaikum dan salam sejahtera,  
 
  
Joinla dengan leader yang boleh bimbing anak buahnya juga untuk berjaya!


Sebelum saya ceritakan langkah-langkah untuk Upgred kepada member dan mula menjana pendapatan di Vemma, saya ceritakan dulu "Apakah Pakej Terbaik" yang patut Anda pilih.
Beberapa orang masih keliru tentang pakej produk yang terbaik dan ada meminta saya recommendkan pakej produk  yang terbaik.
"Puan , boleh tolong recommendkan saya pakej produk yang terbaik? Yang boleh bagi income lumayan pada saya."
Jika Anda juga seperti orang di atas, saya cadangkan Anda ambil pakej Ultimate.  Semua leader yang hebat dan berjaya juga ambil pakej Ultimate. Saya sendiri ambil Pakej Ultimate. Tiada paksaan untuk Anda..saya cuma recommend sahaja.
  Kelebihan Pakej Ultimate
1) Layak fast start bonus RM1520 (USD400) berbanding hanya USD250(RM950) jika kita join dgn pakej yg lain. - untung utk dapat bonus/extra income yg cepat di permulaan
2) FREE maintainence 6 bulan, tak perlu active account. Just focus pada bisnes shj. Sangat baik di permulaan supaya tak tertinggal utk mendapat bonus daripada group/network.
3) Maximum payout perweek layak mendapat USD25,000/week berbanding. Single Pack=USD1000/week, Double Pack = USD1000/week, Silver Pack = USD 10,000/week. - kita buat bisnes ini adalah utk jangka masa panjang, jadi adalah terbaik utk syorkan pada business partner kita utk mendapat payout yg tinggi..if not, kita dah menyekat potensi kewangan mereka.
4) Upgrade ke status ultimate hanya SEKALI SEUMUR HIDUP. Lepas itu, Anda nak maintain dgn single pun tak mengapa! Anda tetap status Ultimate utk menikmati kesemua faedah di vemma.
5) Jika Anda telah join ke pakej selain Ultimate, Anda diberi masa 90hari utk upgrade ke status yg lebih besar iaitu Ultimate, selepas tempoh tersebut, Anda tidak akan mendapat faedah2 dan kelebihan2 status Ultimate lagi. Walaupun Anda membeli Ultimate pakej selepas itu, tetapi status Anda masih dgn yg lama, tidak Ultimate. Jadi upgrade ke Ultimate today! Jadi di permulaan, adalah yg terbaik jika kita galakkan business partner kita join dgn Ultimate Pack terus, tidak membazir duit utk membeli berulangkali.
6) Kita lebih yakin utk buat bisnes ini, kerana kita serious, Ultimate hanya berharga RM5130, tetapi jika kita promote Ultimate jg di bawah kita, fast start bonus ialah RM1520!! almost 35% payout utk satu pakej. Yg tertinggi !!!
7) Product kita akan dapat sebanyak 15 pek, boleh jual runcit (rm380/pek) atau buat sample. Dan apabila kita consume vemma utk jangkamasa yg panjang, kesan yg baik utk kesihatan kita juga akan meningkat dan akan meningkatkan lagi keyakinan berkenaan perniagaan kita


Langkah-langkah Untuk Upgred Kepada Member


 1. Login www.vemmabuilder.com/login/ index.jsp
 2. Masukkan ID dan Password Anda
 3. Klik "Get Started !!!"
Ok, setelah Anda klik "Get Started", form seperti di bawah akan muncul. Sila isikan selengkapnya, Saya hanya recommendkan sahaja. Terpulang kepada Anda. Dan langkah terakhir adalah, 'tick' pada agreement dan Klik "Start Earning Now"
Tahniah, Anda telah menjadi Upgred Member Vemma dan boleh mula menjana pendapatan.  Selepas ini saya akan ajarkan pula cara-cara promosi berkesan untuk Anda.

JomUpgred keahlian VeMMA!

Saya akan bantu Anda di dalam bisnes ini. Jika ada apa-apa masalah, boleh hubungi saya dengan menghantar email, call atau chat.


Apakah beza di antara VEMMA dan VEMMABUILDER?

Vemma™ ialah syarikat sebenar yang memasarkan produk "Mangosteen Plus; Jus manggis " dan syarikat inilah yang akan membayar bonus kepada Anda. Jika tiada Vemma™, maka tiadalah VemmaBuilder™. VemmaBuilder™ pula ialah suatu revolusi, suatu sistem penjanaan networking secara ONLINE di Internet yang membantu Anda membina jaringan. Tanpa VemmaBuilder™, Anda akan lakukan bisnes secara old-fashion. Anda mungkin masih membuat presentation di kedai mamak atau di house party, di rumah mereka yang Anda tidak kenali, membuat panggilan telefon secara rambang, menulis email ataupun surat secara tidak sistematik dan yang pasti Anda mungkin membazirkan masa menemui prospek yang tidak genuine lantas membantutkan cita-cita menjana impian Anda.
 1. Third party company yang mencipta software auto responder.  
 2. Fungsi: Follow up pelanggan melalui emel dan menukar dari visitor kepada consumer / pembeli.
 3. Kepakaran mereka dlm IT system…mencipta satu revolusi baru mencari downline. 
Dapatkan secara rasmi sistem VemmaBuilder™ Anda sekarang ! Upgrade status Anda dengan membuat bayaran usd19.95 dan mulakan siri "bekerja dari rumah".

"Do, or do not. There is no 'try'." — Yoda ("The Empire Strikes Back")
Bagaimana VEMMABUILDER membantu Anda?
LANGKAH 1. ENROLL PRE-ENROLLIES %FULLNAME%
 1. Anda hanya perlu buat kerja ini dahulu. 10% effort
 2. ENROLL maksudnya : promosikan website biru vemmabuilder Anda ( rujuk contoh )
 3. pastikan mereka isikan form dan seterusnya mereka akan menjadi pre-enrollies (prospek)
LANGKAH 2. 80% VEMMABUILDER AKAN MEMBANTU %FULLNAME%
 1. Capture prospect information for quick and easy follow-up
 2. Membawa terus prospek Anda secara automatik ke perniagaan antarabangsa ini.
 3. Follow-up semua pelawat secara automatik
 4. Bekerja untuk Anda 24jam/7hr, walaupun Anda sedang tidur atau pergi bekerja
 5. Menjadi platform penyaluran maklumat Anda, jadi Andasudah memiliki website secara percuma.  
 6. PENTING : VB akan menyaring prospek Anda kepada mereka yang betul-betul serius dan bermotivasi sepertimana diri Anda juga. Anda akan memperolehi 3 kategori prospek :
  1.  
   1. Serius :
   2. 50 : 50 ; masih samar-sama dan tidak pasti
   3. Negatif
LANGKAH 3. MENUNGGU GENUINE PROSPEK & PAID MEMBER ; MEREKALAH BISNES PARTNER Anda.
 1. 10% lagi dari kerja Anda ialah pastikan ada personal touch mereka yang dari kategori 1 dan 2.
 2. kerja Anda ?
  1. reply email
  2. jawab sms
  3. menjawab panggilan telefon dari mereka
 3. Anda hanya perlu menerangkan dan bercerita semula pengalaman Anda daripada pre enrolies kepada paid member.
 4. Jangan risau ! kerja Anda sebenarnya cukup mudah…kerana mereka sudah ada sedikit maklumat tentang bisnes Anda. Mereka adalah genuine prospek . Mereka sudah disaring oleh vemmabuilder.
 5. Sekiranya dlm bisnes traditional, Anda mungkin berbuih-buih mulut bercerita namun prospek Anda sebenarnya tiada minat langsung.
 6. TIPS ;
 1.  
  • Ceritakan tentang diri Anda dan terangkan kenapa Anda sendiri menyertai VEMMA?
  • Ceritakan beza bisnes ini dengan bisnes lain….( Anda boleh sentuh tentang produk dan sistem vemmabuilder)
  • Potensi menjana pendapatan.
 2. Bagaimana pula sekiranya mereka bertanya secara email ?
  • Ini lagi lebih mudah.
  • belajar copy dan paste
  • Anda hanya perlu copy and paste mengikut kesesuaian soalan.
  • Anda juga boleh setting auto responder email dan setkan FAQ pada email Anda..rujuk upline Anda.
Rumusan VEMMABUILDER :
VEMMABUILDER iaitu satu engin atau mesin pengrekrutan downline yang sangat sangat berkuasa (VERY VERY POWERFUL). Ia akan bertindak balas secara automatik terhadap prospek kita tadi dan membuatkan prospek Anda tak senang duduk oleh machine ini. Siang dan malam prospek ini akan di 'kacau' dan 'dirangsang' oleh vemmabuilder selama 90 hari… Inilah kekuatan dan kelebihan vemma business yang tiada dalam bisnes lain.
.
Dalam bisnes konventional kita perlu CARI ORANG tapi di VEMMABUILDER, ORANG AKAN CARI KITA. Kenapa? Ini kerana meraka telah terangsang dan membuak buak perasaan ingin tahu….dek kerana di usik oleh vemmabuilder….
.
11 juta rakyat malaysia celik IT dan menjadi pengguna internet di malaysia….Bayangkan kita memperolehi 2% or 5% dari jumlah itu ke dalam bisnes? dan lebih indah, network kita tadi mempunyai rakan atau keluarga di Indonesia, Thailand , India, Australia, Amerika , United Kingdom….bayangkan BESAR MANA BUSINESS Anda ????
.
Tapi Anda di mana……… Anda DI HADAPAN PC ATAU LAP TOP Anda di dalam rumah shj…
.