Sabtu, 20 November 2010
Zaman sekarang memang dah banyak berubah! Kalau 3 tahun dulu, sebut berkenaan Bisnes Internet, ramai yang tidak percaya. Tetapi, sekarang sudah berbeza. Saranan kerajaan mahukan kita meraih pendapatan dari internet.
Kini, dimana-mana ada WiFi (internet). Restoran mamak, Burger King, McD, KFC, Old Town, Shopping Complex, semuanya diberikan akses internet secara PERCUMA! Saya dapati di RnR Lebuhraya Guthrie pun dah ada internet. Ini bermaksud peluang untuk kita buat duit di internet adalah sangat meluas dan market sangat besar kerana perniagaan internet lah yang akan menjadi perniagaan utama di masa akan datang.

Antara FAKTA Utama Tentang Perniagaan Internet.


Perniagaan tanpa sempadan seluruh dunia.
Boleh dilakukan dimana saja, kerana wifi ada dimana-mana saja.
Jimat masa dan jimat wang.
Sistem kedai online anda beroperasi 24 Jam!
Income tetap masuk walaupun anda sedang tidur.
Mudah dan trend terkini. Modal permulaan yang sangat minima.


Tidak perlu keluar rumah seawal 6 pagi untuk mengelakkan traffic jam.
Tidak perlu membayar tol, dan parking kereta.
Tidak perlu berjumpa orang untuk buat jualan. Biarkan website yang bercakap untuk kita.
Tak perlu bersiap-siap kerana konsep bekerja dari rumah sahaja.
Kerajaan Malaysia juga menyarankan kita menjana pendapatan di internet.
 
Pada saya, perkara yang sangat menyeronokkan adalah dengan internet kita boleh mencipta para pekerja kita dan merekalah yang bekerja mencari duit untuk kita. Mereka bekerja 24 jam sehari tanpa ada cuti, dan gaji mereka yang kita perlu bayar dalam anggaran tak sampai pun RM100. Tetapi, mereka (sistem) yang membuat duit untuk saya sehingga 5 angka sebulan.
Inilah sistem yang hebat pernah saya jumpa di internet..

 
Apakah Khasiat Jus VeMMA?
 
roduk Nutrisi Lengkap VeMMA Mangoesteen Plus adalah satu-satunya produk yang amat laris sekarang. Namun, apakah khasiatnya?
Secara tradisi kulit manggis dilumat-lumat dan digunakan untuk merawat penyakit seperti malaria, tibi, penyakit kulit, cirit-birit dan dysentry. Di Thailand, buah manggis dijemur dan dikeringkan untuk membuat bahan kosmetik seperti syampu, sabun untuk menghaluskan kulit dan mencegah penyakit kulit.
Khasiat xantona iaitu bahan aktif dalam buah manggis dapat membantu pelbagai jenis masalah seperti alergi, resdung, lelah, pelbagai penyakit kulit seperti eczema, gatal-gatal, psoriasis, seborrhea, jangkitan kulat, luka-luka yang biasa pada mulut, melecur, selepas pembedahan, penyakit darah tinggi, kencing manis, lebihan kolesterol , keletihan, kekurangan darah, ulser, gastrik, saluran usus yang bengkak dan InsyaAllah pelbagai lagi masalah.
Seterusnya kita lihat pula kajian yang dibuat oleh para saintis berkaitan kandungan anti-oksida yang ada padanya berbanding buah-buah yang lain.

Dengan VeMMA, Kesihatan kita akam mula terjamin.. "Jika anda merasakan kesihatan itu mahal, maka cubalah merasakan kesakitan.."

Tiada ulasan:

Catat Ulasan