Jumaat, 29 Oktober 2010


Salam sejahtera,
Saya  ingin mengambil kesempatan ini mengucapkan tahniah kerana anda telah melawat website VemmaBuilder dan akan sign up sebagai FREE member. anda telah mengambil langkah yang betul ke arah kebebasan kewangan.

Saya tahu Anda telah berjumpa banyak peluang buat duit di internet.  Tetapi, saya ingin menyatakan bahawa perniagaan paling HOT sekarang adalah Vemma. Ia telah dicuba oleh ramai Internet Marketer dan terbukti, system VemmaBuilder memang membantu MEMBUAT DUIT.

Apa yang menarik tentang Vemma? Kerana ia dilengkapi sistem web dan dilengkapi juga dengan system Autoresponder yang akan membantu  mengembangkan perniagaan ini dengan mudah dan pantas. Anda hanya perlu melakukan kerja 10% dan system akan melakukannya untuk Anda 90%. Apa itu kerja 10% ? PROMOSI LAMAN WEB SAHAJA...(Berbayar/percuma)
Bila anda dah daftar anda boleh  login ahli pada link :

https://www.vemmabuilder.com/ login/index.jsp
1.     Masukkan ID Anda dan password.
2.     Untuk upgrade keahlian website sila klik 'get started'.


Yang best juga, Anda berpeluang mendapat limpahan downline daripada upline secara PERCUMA. Setiap minit dan setiap jam Pre-Enrolled akan bertambah di bawah Anda dan apabila mereka Upgred keahlian, automatik mereka akan menjadi downline Anda dan Anda akan menerima komisyen.


3.  Anda juga boleh klik pada 'Back Office' dan kemudian klik pada 'genealogy' dan lihat setiap jam dan setiap hari Anda mendapat limpahan downline dari kami.
4.  Selepas 24 jam, sila login lagi dan lihat berapa ramai lagi telah disusun.

Sila baca dan fahamkan ... apa2 masalah, boleh komen balas pada blog  ini. Saya
akan membantu dan membimbing dalam bisnes ini.

MAHUKAH MULA SEKARANG?  

Tiada ulasan:

Catat Ulasan