Selasa, 26 Oktober 2010

Jom Upgred keahlian VeMMA!


Assalamualaikum dan salam sejahtera,  
 
  
Joinla dengan leader yang boleh bimbing anak buahnya juga untuk berjaya!


Sebelum saya ceritakan langkah-langkah untuk Upgred kepada member dan mula menjana pendapatan di Vemma, saya ceritakan dulu "Apakah Pakej Terbaik" yang patut Anda pilih.
Beberapa orang masih keliru tentang pakej produk yang terbaik dan ada meminta saya recommendkan pakej produk  yang terbaik.
"Puan , boleh tolong recommendkan saya pakej produk yang terbaik? Yang boleh bagi income lumayan pada saya."
Jika Anda juga seperti orang di atas, saya cadangkan Anda ambil pakej Ultimate.  Semua leader yang hebat dan berjaya juga ambil pakej Ultimate. Saya sendiri ambil Pakej Ultimate. Tiada paksaan untuk Anda..saya cuma recommend sahaja.
  Kelebihan Pakej Ultimate
1) Layak fast start bonus RM1520 (USD400) berbanding hanya USD250(RM950) jika kita join dgn pakej yg lain. - untung utk dapat bonus/extra income yg cepat di permulaan
2) FREE maintainence 6 bulan, tak perlu active account. Just focus pada bisnes shj. Sangat baik di permulaan supaya tak tertinggal utk mendapat bonus daripada group/network.
3) Maximum payout perweek layak mendapat USD25,000/week berbanding. Single Pack=USD1000/week, Double Pack = USD1000/week, Silver Pack = USD 10,000/week. - kita buat bisnes ini adalah utk jangka masa panjang, jadi adalah terbaik utk syorkan pada business partner kita utk mendapat payout yg tinggi..if not, kita dah menyekat potensi kewangan mereka.
4) Upgrade ke status ultimate hanya SEKALI SEUMUR HIDUP. Lepas itu, Anda nak maintain dgn single pun tak mengapa! Anda tetap status Ultimate utk menikmati kesemua faedah di vemma.
5) Jika Anda telah join ke pakej selain Ultimate, Anda diberi masa 90hari utk upgrade ke status yg lebih besar iaitu Ultimate, selepas tempoh tersebut, Anda tidak akan mendapat faedah2 dan kelebihan2 status Ultimate lagi. Walaupun Anda membeli Ultimate pakej selepas itu, tetapi status Anda masih dgn yg lama, tidak Ultimate. Jadi upgrade ke Ultimate today! Jadi di permulaan, adalah yg terbaik jika kita galakkan business partner kita join dgn Ultimate Pack terus, tidak membazir duit utk membeli berulangkali.
6) Kita lebih yakin utk buat bisnes ini, kerana kita serious, Ultimate hanya berharga RM5130, tetapi jika kita promote Ultimate jg di bawah kita, fast start bonus ialah RM1520!! almost 35% payout utk satu pakej. Yg tertinggi !!!
7) Product kita akan dapat sebanyak 15 pek, boleh jual runcit (rm380/pek) atau buat sample. Dan apabila kita consume vemma utk jangkamasa yg panjang, kesan yg baik utk kesihatan kita juga akan meningkat dan akan meningkatkan lagi keyakinan berkenaan perniagaan kita


Langkah-langkah Untuk Upgred Kepada Member


  1. Login www.vemmabuilder.com/login/ index.jsp
  2. Masukkan ID dan Password Anda
  3. Klik "Get Started !!!"
Ok, setelah Anda klik "Get Started", form seperti di bawah akan muncul. Sila isikan selengkapnya, Saya hanya recommendkan sahaja. Terpulang kepada Anda. Dan langkah terakhir adalah, 'tick' pada agreement dan Klik "Start Earning Now"
Tahniah, Anda telah menjadi Upgred Member Vemma dan boleh mula menjana pendapatan.  Selepas ini saya akan ajarkan pula cara-cara promosi berkesan untuk Anda.

JomUpgred keahlian VeMMA!

Saya akan bantu Anda di dalam bisnes ini. Jika ada apa-apa masalah, boleh hubungi saya dengan menghantar email, call atau chat.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan